קריאה לתרום טרומבוציטין  |  
 
הטבות לחברי מועדון
יומני סרטן
 
  בדיחות אונקולוגיות
 
   נופשים לצוותים רפואיים  
www.google.co.il

יומן אישי

כל אדם הנתקל במחלה הנוראה בראש ובראשונה נתקל בחוסר מידע אודותיה. אין פחד גדול יותר מהלא נודע ועל כן אנו מבקשים לתת במה לחולים, לבני משפחה,מתנדבים, רופאים או אחיות המוכנים ללוות את כולם בחוויות והמחשבות שעולות להם ביום יום.
זהו פרויקט הדורש מהכותבים ומהקוראים להיות כנים מאד עם עצמם, לא לפגוע באיש בשם או במוסד כלשהו להתמקד ב"חוויה" האישית העוברת עליהם. כל אדם שיחליט לפתוח יומן אישי באתר זה יעביר את הפרטים למייל yuval.orly@gmail.com ורק לאחר בדיקה של מערכת "יד תמר" יעלה היומן לאתר במסגרת חוקי התקנון של האתר.
היומנים יכולים להיות יומני וידאו או בכתב או בתמונות סטילס, או כלוח קומיקס - כעולה על רוחכם...
לפתיחת יומן אישי עליך למלא מספר נתונים פשוטים (הפרטים יופיעו בראש יומנך):


מיומנו של יואל דפני - לוחם הסרטן

מיומנו של נמרוד - בן זוגה לחיים של מטופלת בסרטן

מיומנה של מיקא, ארה"ב


יד תמר איננה גוף רפואי ועל כן איננה מתיימרת לקבוע עובדות רפואיות אלא נותנת במה לחוות דעה רגשיות וחוויותיות. כל הקורא את המסמכים הללו מחויב לשקול ולבחון כל עובדה לפני שיחליט החלטות גורפות. העמותה תמיד ממליצה להתייעץ בנוסף עם גופים ודמויות מקצועיות בכל נושא ודבר.
לא יינתן בדף זה מקום לתגובות קוראים זהו מקום לקריאה ולא לשיפוט.

תמונות
 

נבנה ע"י מערכת בניית אתרים של yeshiva.org.il                            שאל את הרב | לוח שנה | כניסת שבת  |  כניסת החג  |  ט"ו בשבט